Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Květáková kaše

Všichni jsme si zvykli, že se pyré dělá z brambor. Stejně tak je ale možné pyré připravit z květáku. Hodí se jako příloha k lehkým pokrmům, například k rybám. Připravit květákové pyré je stejně snadné jako připravit kaši bramborovou a ta květáková si Vás podmaní svou vynikající chutí!
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP

Připravte si s námi vynikající květákovou kaši!

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU