Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Krůtí maso je velmi libové a dietní. Zároveň však není jednoduché krůtí prsa připravit, neboť se mohou velmi rychle přepéct a vysušit. Pokud použijete metodu sous-vide, nemusíte se bát, krůtí prsa zůstanou šťavnatá a plná chuti. Poté je můžete jen opéct v pánvi, nebo přidávat do sendvičů a salátů.

Komentáře (2)

  • Host

    Host
    přidáno před 78 dny
    Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, proč pro případ uložení na později se maso prudce zchlazuje vodou s ledem a nenechá se pomalu vychladnout.Děkuji za odpověď. Petera HK. ivo.petera@gmail.com

    odpověď

  • kuchynelidlu.cz

    kuchynelidlu.cz
    přidáno před 77 dny
    Dobrý den, pane Petero, prudké zchlazení vodou s ledem zastaví proces vaření a Vy tedy přesně víte, jak dlouho se maso vařilo. To se při pomalém zchlazení říci nedá. Druhý důvod je ten, že by se maso mohlo zkazit. Všeobecně lze tvrdit, že potraviny by měli být buď horké nebo studené, abychom zabránili množení mikroorganismů. Děkujeme Vám za dotaz a přejeme mnoho úspěchů při přípravě sous-vide ;)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.