Kuchyně
Evropská
Doba přípravy
45 min.
Obtížnost
Začátečník
Energie
4 620 kJ / 1 104 kcal
Bílkoviny
13,50 g
Tuky
51,20 g
Vláknina
21,20 g
Sůl
0,40 g
Sacharidy
151,30 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Sladké brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a dáme vařit v lehce osolené vodě do měkka. Po uvaření scedíme a přendáme do mixéru. Osolíme, přidáme máslo, ohřátou smetanu, převařenou pomerančovou šťávu a rozmixujeme.
02.Pokud se brambory špatně mixují, přidejte pomerančový džus a smetanu.
03.Hotovou kaši podáváme jako přílohu ke zvěřině nebo krůtímu prsu, s těmi chutná nejlépe ;-)
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT