Kuchyně
Česká
Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Profesionál
Energie
372 kJ / 89 kcal
Bílkoviny
1,90 g
Tuky
0,30 g
Vláknina
2,10 g
Sůl
0,01 g
Sacharidy
20,70 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Nejprve nechte v hrnci zkaramelizovat trochu cukru. Přidejte cibuli nakrájenou najemno a orestujte. K základu přilijte portské víno a nechte zredukovat. Přilijte pomerančovou šťávu a nechte svařit na polovinu původního množství. Přilijte kachní vývar, opět zredukujte a přidejte snítku rozmarýnu. Omáčku přeceďte přes sítko a ještě chvíli povařte. Stáhněte z plotny a vmíchejte studené máslo.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT