Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Naložení hub do sladkokyselého nálevu je ten nejlepší způsob, jak uchovat jejich chuť a poté si je vychutnat v chladných zimních měsících, kdy čerstvé houby neseženeme. V následujícím videu se dozvíte, jak připravit prvotřídní sladkokyselý nálev. Takto naložené houby můžete mít v lednici i několik týdnů, pokud je chcete skladovat déle, stačí je zavařit. Takto připravené houby můžete použít do salátů a omáček nebo podávat jako chuťovku k pivu.

Komentáře (1)

  • Jiří Kulha

    Jiří Kulha
    přidáno před 5 dny
    Dobrý den. Takto jako pan Paulus, jsme dělali smaženici před mnoha lety v počátcích naší společné domácnosti. Pak jsme byli poučeni, že se tam ke konci smažení před vajíčky musí přidat krupička (je lepší než mouka). Celková konzistence i chuť je mnohem lepší.

    odpověď

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.