Roman Paulus
Doba přípravy1 hod.

Dip z pečených paprik

Paprika díky pečení získá lepší chuť a aroma. Pokud tedy chcete připravit z papriky dip nebo omáčku k těstovinám, je nejlepší nejdříve ji upéct. Vyzkoušejte recept Romana Pauluse na přípravu paprikový dip Roman Paulu s tymiánem a lehkým aroma česneku, který je zahuštěný bramborami. Skvěle doplňuje chuť masa, ryby nebo zeleniny.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP

Pečenou papriku zbavenou jádřinců a slupky dejte do mixéru, přidejte nakrájený česnek, osolte a opepřete. Přidejte nakrájené vařené brambory, podlijte trochou vývaru, přidejte čerstvý tymián a rozmixujte. Přilijte olivový olej a opět rozmixujte. Podávejte k čerstvé či grilované zelenině nebo rybě.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU