Roman Paulus
Doba přípravy6 min.

Česnekové chipsy

Česnek – zelenina, oblíbené dochucovadlo a léčivý prostředek našich prababiček. V kuchyni je neocenitelným pomocníkem, protože zvýrazňuje chuť mnoha pokrmů. V tomto díle Kulinářské akademie Lidlu vám Roman Paulus ukáže, jak z česneku připravit chipsy. Pokud je neznáte, určitě se podívejte na naše video. Příprava je snadná, protože stačí jen olej, česnek a ostrý nůž. A jak česnekové chipsy využít? Nejvíce se hodí k asijským pokrmům, například kari, ochucená rýže nebo nudle a exotické saláty. Přejeme vám dobrou chuť!
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • česnek
  • olej

POSTUP

Česnek – zelenina, oblíbené dochucovadlo a léčivý prostředek našich prababiček.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU