Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Domácí bylinkové máslo můžete připravit různými způsoby. K bramborám se nejvíce hodí máslo s česnekem a rozmarýnem, k masu zase lehce pikantní s tymiánem. A jak je připravit? To Vám prozradí Roman Paulus, který připravil základní bylinkové máslo a ochutil ho tabascem, hořčicí a bylinky. Můžete jej využít k téměř každému jídlu, stačí přidat oříšek másla třeba do teplé zeleniny, které ji zároveň díky přidaným ingrediencím ochutí.

 

Na přípravu bylinkového másla potřebujete: máslo, tabasco, worcestrovou omáčku, sůl, pepř, dijonská hořčice, česnek, pažitka, listová petržel, citronová šťáva.

Ke změklému, trochu vyšlehanému máslu přidejte tabasco, worcestrovou omáčku, osolte, opepřete, přidejte dijonskou hořčici a promíchejte. Přidejte prolisovaný stroužek česneku, nasekanou pažitku, listovou petržel a pár kapek citronové šťávy a opět důkladně promíchejte. Naneste na potravinářskou fólii, zarolujte do válečku a fólii propíchněte, abyste odstranili přebytečný vzduch. Máslo ještě zabalte do alobalu a nechte ztuhnout v lednici.

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.