Kuchyně
Italská
Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Začátečník
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
0 kJ /
Bílkoviny
0,00 g
Tuky
0,00 g
Vláknina
0,00 g
Sůl
0,00 g
Sacharidy
0,00 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Nejdříve připravíme pečený lilek a papriku: lilek rozkrojíme na půl, papriku necháme v celku, jemně zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme a pečeme v troubě nahřáté na 180
02.V rozehřáté pánvi s trochou olivového oleje necháme zpěnit nadrobno nakrájený česnek, přidáme dužinu z opečeného lilku a nakrájenou pečenou papriku, osolíme, opepříme a dusíme. Kaviár přeložíme do mísy, přidáme nasekané listy čerstvého koriandu a opražené piniové oříšky a promícháme.
03.V grilovací pánvi bez tuku opečeme z obou stran plátky bílého chleba, poté potřeme stroužkem česneku a lehce zakápneme olivovým olejem. Naneseme lilkový kaviár a na něj položíme plátky šunky serrano. Ozdobíme hoblinkami sýru pecorino a lístky rukoly.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT