Kuchyně
Asijská
Doba přípravy
1 hod. 30 min.
Obtížnost
Pokročilý
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
11 487 kJ / 2 745 kcal
Bílkoviny
134,70 g
Tuky
140,40 g
Vláknina
11,90 g
Sůl
22,50 g
Sacharidy
227,50 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Maso nasekáme v elektrickém mixéru najemno a ochutíme nadrobno nakrájeným česnekem, lahůdkovou cibulkou, dvěma lžícemi sójové omáčky a kořením Togarashi.
02.Z těsta odebereme jeden plátek, kraje prstem potřeme vodou, do centra vložíme náplň a uzavřeme. Náplň vystačí asi na 24 knedlíčků (do knedlíčku přijde přibližně 20 g náplně).
03.V hrnci zahřejeme sójovou omáčku, rýžový ocet, sezamový olej a cukr. Zahříváme, dokud se cukr nerozpustí.
04.Připravené knedlíčky dozlatova opékáme v pánvi s rozpáleným olejem, pouze z jedné strany. Poté přidáme trochu vody, přiklopíme pokličkou a na mírném plameni asi 2 minuty dovaříme, aby maso bylo propečené.
05.Hotové knedlíčky nandáme na talíř, posypeme černým a bílým sezamem, sekanou lahůdkovou cibulkou a podáváme spolu s miskou připravené omáčky a párem asijských hůlek.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT