Kuchyně
Česká
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
1 hod. 30 min.
Obtížnost
Začátečník
Hledáte recept na hutný oběd pro celou rodinu, který opravdu zasytí? Připravte si aromatické vepřové kostky s čočkou a klobásou podle Romana Pauluse.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
3 303 kJ / 790 kcal
Bílkoviny
52,90 g
Tuky
45,00 g
Vláknina
19,20 g
Sůl
3,40 g
Sacharidy
47,70 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Vepřové kostky osolíme, opepříme, pomoučníme, opečeme v rozehřáté pánvi s olejem ze všech stran a vyjmeme z hrnce. Na výpeku orestujeme klobásu nakrájenou na půlkolečka, přidáme cibuli nakrájenou nadrobno a česnek na plátky, po chvíli přidáme na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu a řapíkatý celer, bobkový list, rajčata, necháme krátce probublat, zaprášíme paprikou, podlijeme vývarem, maso vrátíme zpět do pánve a dusíme do poloměkka.
02.Přidáme nenamočenou čočku a společně uvaříme doměkka.
03.Hotový pokrm ozdobíme snítkou listové petržele a podáváme s vařeným bramborem s pažitkou nebo pečivem.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT