Kuchyně
Slovenská
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Začátečník
Chřestová sezóna je krátká, ale plná skvělých receptů. Těstoviny s krůtím masem připravil šéfkuchař Marcel Ihnačák jako lehké jídlo s chřestem a rajčaty.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 730 kJ / 653 kcal
Bílkoviny
39,70 g
Tuky
22,60 g
Vláknina
5,80 g
Sůl
2,00 g
Sacharidy
72,00 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Bílé časti lahůdkové cibulky nasekáme nadrobno a restujeme v rozehřáté pánvi s olejem. Postupně přidáme česnek nakrájený najemno, maso na menší kousky, sůl, pepř a tymián. Chřest očistíme škrabkou do 2/3 délky (hlavičky neloupeme), nakrájíme na menší kousky (hlavičky necháme celé) a vložíme do pánve k masu. Osolíme a opepříme. Potom přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata. Jakmile se maso zatáhne, přidáme máslo a mladý špenát. Následně pokapeme citronovou šťávou.
02.Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu. Přidáme k horké masové směsi, promícháme a servírujeme.
03.Pappardelle podáváme posypané strouhaným parmezánem, ozdobené bazalkou a pokapané olivovým olejem.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT