Studené předkrmy
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Evropská

doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Studené předkrmy se v klasickém francouzském menu servírují vždy jako první chod. Neměly by být příliš výrazné, ani být příliš velké, abychom měly chuť na další chody. Plánujete-li večeři o několika chodech, nenechte si ujít naše video, ve kterém Vám Roman Paulus prozradí několik důležitých rad.

Tagy

Party

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo