Počet porcí
2 porce
Doba přípravy
45 min.
Obtížnost
Začátečník
Hledáte neustále nové recepty z brokolice? Marcel Ihnačák pro vás připravil skvělou rybu s bulgurem a také brokolicí.
Energie
2 583 kJ / 618 kcal
Bílkoviny
41,60 g
Tuky
28,80 g
Vláknina
15,50 g
Sůl
0,60 g
Sacharidy
55,40 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Brokolici rozebereme na menší růžičky, vložíme do vroucí osolené vody, pár minut povaříme a necháme okapat na sítku. Ořechy opečeme v pánvi nasucho. V rozehřáté pánvi s olivovým olejem orestujeme nakrájená rajčata, přidáme brokolici, osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou lahůdkovou cibulku, máslo a bulgur uvařený podle návodu na obalu. Ještě osolíme, opepříme a před dokončením přidáme nakrájenou bazalku, nasekané ořechy a promícháme.
02.V rozpálené pánvi s olivovým olejem opečeme osolenou a opepřenou tresku, nejprve na straně s kůží. Otočíme a přidáme máslo. Nakonec pokapeme citronovou šťávou a stáhneme z ohně.
03.Polníček ochutíme olivovým olejem, balsamicem, solí a pepřem a promícháme.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT