Kuchyně
Španělská
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
1 hod. 30 min.
Obtížnost
Začátečník
Šťavnaté hlavní jídlo, které si zvládnete uvařit v jedné hluboké pánvičce. Vepřová krkovice, pikantní chorizo a olivy jsou základem skvělého ragú, které se dobře vaří pro malý i velký počet lidí.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
3 723 kJ / 890 kcal
Bílkoviny
47,50 g
Tuky
49,20 g
Vláknina
11,00 g
Sůl
4,30 g
Sacharidy
67,10 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Maso nakrájíme na kostky a vložíme do pánve s rozehřátým olivovým olejem. Osolíme, opepříme a opečeme dozlatova. Přidáme na plátky nakrájený česnek a cibuli nadrobno, kostky choriza a necháme krátce restovat. Po chvíli přidáme bobkové listy, mletou papriku, krájená rajčata, vývar a dusíme pod pokličkou na mírném plameni.
02.Když je maso skoro měkké, přidáme zelené a černé olivy bez pecek a dovaříme bez pokličky. Servírujeme posypané nakrájenou lahůdkovou cibulkou spolu s rozmarýnovými bramborami.
03.Syrové a omyté brambory nakrájíme na měsíčky i se slupkou. Přendáme do zapékací mísy, osolíme, posypeme čerstvým rozmarýnem, pokapeme olivovým olejem a pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 20 minut.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT