Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
50 min.
Obtížnost
Začátečník
Hledáte recept na přípravu pstruha? Vyzkoušejte recept Romana Pauluse na pečeného pstruha se schwarzwaldskou šunkou a pečenými bramborami.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 984 kJ / 713 kcal
Bílkoviny
72,00 g
Tuky
38,60 g
Vláknina
2,30 g
Sůl
3,70 g
Sacharidy
19,60 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Pstruhy vykostíme a připravíme filety s kůží.
02.Tip: Jak se filetuje pstruh, vám ukáže Roman Paulus v jedno z triků Kulinářské akademie Lidlu.
03.Filety osolíme, opepříme, posypeme nasekanou listovou petrželí a stranou bez kůže přiložíme k sobě. Plátky šunky rozpůlíme podélně, filety do šunky zabalíme a opečeme v rozehřáté pánvi s trochou olivového oleje. Těsně před dokončením přidáme do pánve rozmáčklé stroužky česneku.
04.V rozehřáté pánvi s olivovým olejem orestujeme na kostky nakrájené vařené brambory, osolíme, přidáme cuketu nakrájenou na kostky a česnek na plátky, po chvíli i olivy na kolečka a oloupaná, na kostky nakrájená rajčata zbavená jadřinců a nakrájenou bazalku.
05.Opečeného pstruha podáváme s připravenými bramborami se zeleninou, ozdobíme snítkou bazalky a zakápneme olivovým olejem.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT