Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
45 min.
Obtížnost
Začátečník
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 121 kJ / 507 kcal
Bílkoviny
35,46 g
Tuky
35,57 g
Vláknina
5,88 g
Sůl
1,64 g
Sacharidy
13,77 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Kedlubnu oloupeme, nakrájíme na nudličky a lehce zblanšírujeme v osolené vroucí vodě, zcedíme a zchladíme pod proudem studené vody.
02.Candáta nařízneme na kůži, stranu s kůží pouze osolíme, druhou stranu i opepříme a pečeme v rozehřáté pánvi na oleji na kůži dozlatova, následně přidáme česnek, studené máslo, otočíme a necháme ve vypnuté pánvi dojít.
03.Zeleninový vývar přivedeme k varu, osolíme, přidáme studené máslo a metličkou jej zašleháme, přidáme spařenou červenou čočku, necháme krátce provařit, přidáme vyždímanou kedlubnu, počkáme až se ingredience spojí a nakonec přidáme nasekanou čerstvou mátu.
04.Cherry rajčata krátce ponoříme do rozehřátého olivového oleje, posléze oloupeme, osolíme, opepříme a použijeme na dozdobení porce spolu s několika lístky máty.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT