Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
1 hod.
Obtížnost
Začátečník
Takovouhle chuťovku jste na grilovačce ještě neměli! Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil speciální recept na bůček pečený v alobalu s česnekovo-zázvorovou marinádou.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
3 016 kJ / 731 kcal
Bílkoviny
13,30 g
Tuky
66,60 g
Vláknina
3,90 g
Sůl
0,40 g
Sacharidy
22,90 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Ve větší míse promícháme česnek, zázvor a papriku nasekané na plátky, med, olej, natrhaný rozmarýn, sůl a pepř. Postupně přidáváme na větší kusy nakrájenou kořenovou zeleninu (petržel, mrkev, bílou část cibulky) a řapíkatý celer.
02.Na velký kus alobalu položíme papír na pečení. Do středu umístíme porci připravené zeleniny, na vrch plátek bůčku, který ještě ochutíme solí, pepřem a trochou marinády z česneku, zázvoru a pálivé papriky.
03.Důkladně zabalíme, aby během pečení nevytékala šťáva. Stejným způsobem připravíme další porce. Položíme do horkého uhlí, zasypeme a pečeme přibližně 15 minut.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT