Kuchyně
Evropská
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
1 hod.
Obtížnost
Začátečník
Recept na jídlo z jednoho hrnce – mleté maso s bulgurem a zeleninou podle Romana Pauluse.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 395 kJ / 572 kcal
Bílkoviny
33,80 g
Tuky
28,90 g
Vláknina
9,50 g
Sůl
1,50 g
Sacharidy
45,70 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.V rozehřáté pánvi s olivovým olejem orestujeme červenou cibuli nakrájenou najemno a česnek nakrájený na plátky, po chvíli přidáme pálivou papričku nakrájenou na kolečka a kořenovou zeleninu nakrájenou na kostičky a počkáme, až zelenina trochu změkne. Osolíme, opepříme, přidáme mleté maso a restujeme, až se maso rozpadne. Zaprášíme mletou paprikou, přidáme rajčata, bobkový list, podlijeme vývarem a krátce povaříme. Přidáme kukuřici, přisypeme syrový bulgur a pod pokličkou dusíme na mírném plameni do změknutí bulguru.
02.Papriku 3 barev a cuketu nakrájíme na kousky, orestujeme v rozehřáté pánvi s olivovým olejem, osolíme a opepříme.
03.Hotový pokrm ozdobíme restovanou paprikou a cuketou, posypeme nasekanou listovou petrželí a hoblinkami sýru grana padano.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT