Konfitování masa
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Konfitování je způsob pečení masa v tuku a následné konzervace. Tato úprava pochází z Francie. Spočívá v pečení v hlubokém tuku, nejčastěji v sádle. Maso je díky tomu křehčí a šťavnatější, než když ho připravujete jiným způsobem. Roman Paulus Vám ukáže, jak se takové maso připravuje.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo