Karolína Kamberská
Doba přípravy15 min.

Koktejl z podmáslí, banánu a hrušky

V pokročilejším věku spousta lidí hůře snáší laktózu – je to přirozený proces. Pokud jste právě tento případ, použijte pro svůj koktejl lahodné kysané podmáslí podle doporučení Karolíny Kamberské – to je totiž velmi dobře stravitelné.


SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
2

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 2 × hruška
  • 1 × banán
  • 500 ml kysané podmáslí Pilos
  • 1 × lžička mletá skořice Kania

POSTUP

1. Do mixéru vložíme oloupané hrušky, oloupaný banán přelomený na poloviny a mletou skořici a rozmixujeme. 

Tip: Podmáslí je skvělým zdrojem bílkovin a vápníku, ovoce přináší vitamíny, antioxidanty a vlákninu. Hrušky mají mimochodem o hodně víc vlákniny než jablka! A vláknina je skvělá nejen pro dobré fungování metabolismu, pomáhá dokonce snižovat hladinu cholesterolu.

Orientační nutriční hodnoty (1 porce): 232 kcal, 10 g bílkovin, 41 g sacharidů, 3 g tuků.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

BUDE SE VÁM HODIT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.