Koktejl z podmáslí, banánu a hrušky

play Přehrát video recept
Koktejl z podmáslí, banánu a hrušky
hvězda prázdná hvězda prázdná hvězda prázdná hvězda prázdná hvězda prázdná
kuchyně

Kuchyně

Zdravá

počet porcí

Počet porcí

2 porce

doba přípravy

Doba přípravy

15 min.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

V pokročilejším věku spousta lidí hůře snáší laktózu – je to přirozený proces. Pokud jste právě tento případ, použijte pro svůj koktejl lahodné kysané podmáslí podle doporučení Karolíny Kamberské – to je totiž velmi dobře stravitelné.


Karolína Kamberská

Karolína Kamberská

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 2 +

Zadejte počet porcí a my vám automaticky spočítáme potřebné suroviny.

  • 2 × hruška
  • 1 × banán
  • 500 ml kysané podmáslí Pilos
  • 1 × lžička mletá skořice Kania

Orientační nutriční hodnoty

Energie

1 054 kJ / 252 kcal

Bílkoviny

10,20 g

Tuky

1,70 g

Vláknina

7,80 g

Sůl

0,25 g

Sacharidy

52,60 g

Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Do mixéru vložíme oloupané hrušky, oloupaný banán přelomený na poloviny a mletou skořici a rozmixujeme. 

Podmáslí je skvělým zdrojem bílkovin a vápníku, ovoce přináší vitamíny, antioxidanty a vlákninu. Hrušky mají mimochodem o hodně víc vlákniny než jablka! A vláknina je skvělá nejen pro dobré fungování metabolismu, pomáhá dokonce snižovat hladinu cholesterolu.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte 

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo