Kuchyně
Slovenská, Česká
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
20 min.
Obtížnost
Začátečník
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
1 927 kJ / 460 kcal
Bílkoviny
27,90 g
Tuky
23,30 g
Vláknina
4,30 g
Sůl
1,20 g
Sacharidy
37,90 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Ořechy krátce opečeme v suché pánvi.
02.Očištěná kachní játra nakrájíme na hrubší plátky, osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme olej, položíme plátky jater, ochutíme tymiánem a krátce restujeme z obou stran dozlatova. Během opékání játra poléváme výpekem.
03.V misce promícháme umytý a osušený salát, řepu nakrájenou na malé kousky, nahrubo nasekané ořechy, sůl, pepř, olej a citronovou šťávu.
04.Do středu talíře naservírujeme salát. Na vrch položíme plátky jater, přelijeme výpekem, posypeme mátou a dochutíme rybízovým džemem.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT