Kuchyně
Evropská
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
3 hod.
Obtížnost
Pokročilý
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 507 kJ / 599 kcal
Bílkoviny
51,40 g
Tuky
31,80 g
Vláknina
7,50 g
Sůl
5,10 g
Sacharidy
29,00 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Špek nakrájíme na kostičky a krátce vyškvaříme v rozpáleném hrnci. Přidáme ještě 2 lžíce sádla, nahrubo nakrájenou cibuli a orestujeme lehce dozlatova. Následně přidáme nadrobno nakrájené kapie a česnek, bobkové listy a na kostky nakrájené maso. Osolíme, opepříme a znovu krátce restujeme.
02. Ochutíme sekanými rajčaty, sladkou a uzenou paprikou, krátce restujeme, podlijeme vývarem a za mírného varu dusíme do měkka.
Jak připravit domácí vývar se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu.
03.V případě potřeby dolijeme vývarem. Ke konci dochutíme podle potřeby solí, pepřem a chilli.
04.Servírujeme doprostřed stolu ve velké míse, ozdobené nasekanou lahůdkovou cibulkou, česnekovými chipsy a karlovarským knedlíkem.
Jak připravit česnekové chipsy a karlovarské knedlíky se dozvíte ve videích Kulinářské akademie Lidlu.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT