Kuchyně
Italská
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Pokročilý
Vyzkoušejte jednoduchý recept na grilovanou rybu: steak z tuňáka se salátem panzanella je vynikající nápad na lehký oběd. Vařte s Romanem Paulusem na kuchynelidlu.cz.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 428 kJ / 582 kcal
Bílkoviny
52,50 g
Tuky
25,50 g
Vláknina
3,30 g
Sůl
1,50 g
Sacharidy
35,90 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.V rozehřáté pánvi s trochou olivového oleje opečeme dokřupava pečivo nakrájené na kostky a přidáme nadrobno nakrájený česnek. Žlutou papriku a okurku nakrájíme na kostky, cibuli na větší kousky, cherry rajčata na čtvrtiny, přidáme k opečenému pečivu s česnekem, smícháme, přidáme nakrájenou bazalku, ochutíme octem a olivovým olejem a zamícháme.
02.Tuňáka osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a opečeme v grilovací pánvi z obou stran tak, aby tuňák zůstal uprostřed nepropečený. Před servírováním necháme chvíli odpočinout pod alobalem.
03.Tuňáka nakrájíme na širší plátky, osolíme, zakápneme olivovým olejem a podáváme se salátem panzanella ozdobené snítkou bazalky.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT