Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
40 min.
Obtížnost
Začátečník
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 269 kJ / 542 kcal
Bílkoviny
43,40 g
Tuky
31,60 g
Vláknina
5,00 g
Sůl
1,90 g
Sacharidy
25,50 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Pstruhy umyjeme a osušíme. Do každého vložíme větvičku rozmarýnu a měsíček citronu. Ryby z obou stran důkladně pokapeme olivovým olejem, osolíme a opepříme. Grilujeme na rozehřátém grilu z obou stran. Během grilování můžeme podle potřeby zakápnout olivovým olejem.
02.Očistěnou okurku podélně rozkrojíme na půl a pomocí lžičky odstraníme semínka. Potom v misce promícháme okurku, očistěný celer a ředkvičky nakrájené na plátky a cibuli nadrobno. Ochutíme solí a pepřem, přidáme vychlazený jogurt, nadrobno nasekané lístky máty a šťávu z 1 citronu.
03.Grilovaného pstruha zakápneme citronovou šťávou a podáváme s jogurtovým salátem. Jídlo dozdobíme lístky čerstvé máty.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT