Grilované klobásky ve slaninovém kabátku

Grilované klobásky ve slaninovém kabátku
hvězda prázdná hvězda prázdná hvězda prázdná hvězda prázdná hvězda prázdná
počet porcí

Počet porcí

4 porce

doba přípravy

Doba přípravy

25 min.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Další novinka ke grilování. Představujeme Vám klobásky ve slaninovém kabátku.

Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 4 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 10 × Slezských klobás Pikok
  • 10 × plátků slaniny Pikok
  • 50 g sýra eidam Bluedino (obsah tuku 30%)
  • 1 × lžíce francouzské hořčice Duc de coeur
  • 1 × lžíce kečupu Mikado

Orientační nutriční hodnoty

Energie

4 751 kJ / 1 144 kcal

Bílkoviny

62,70 g

Tuky

94,90 g

Vláknina

0,10 g

Sůl

8,60 g

Sacharidy

9,80 g

Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Tvrdý sýr nakrájíme na proužky. Každou klobásku nařízneme napříč a vložíme do ní kousek sýra.

02.Smícháme kečup s hořčicí a touto směsí potřeme všechny plátky slaniny. Naplněné klobásky důkladně ovineme slaninou. Aby slanina dobře držela, můžeme ji ke klobáskám připevnit párátkem.

03.Klobásky ve slanině položíme na gril a pečeme, dokud se slanina nepropeče a sýr nerozteče.

Servírování

04.Podáváme s hlávkovým salátem s octovým dresinkem a pečenými brambůrkami.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo