Francouzské máslo
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Francouzské máslo připomíná jíšku a hodí se k zahuštění krémových polévek a omáček. Připravit jej je velmi snadné a potřebujete jen dvě suroviny – hladkou mouku a máslo. Stačí, že z připraveného ztuhlého francouzského másla odkrojíte pár plátků a přidáte je do polévky nebo omáčky. Máslo se pomalu rozpustí a pokrm jemně zahustí.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo