Kuchyně
Česká
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
40 min.
Obtížnost
Začátečník
Navštivte naše stránky kuchynelidlu.cz a vyzkoušejte recept Romana Pauluse na rychlého kapra pečeného v papilotě.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 059 kJ / 493 kcal
Bílkoviny
29,80 g
Tuky
28,90 g
Vláknina
3,70 g
Sůl
0,60 g
Sacharidy
23,80 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Filety kapra opepříme a osolíme. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky. Zeleninu nakrájíme, mrkev na kolečka, cibuli na nudličky, česnek a cuketu na plátky.
02.Na pečicí papír dáme nakrájené brambory a mrkev, na ně položíme porce kapra a osolíme. Nakonec přidáme připravenou cibuli a česnek, podlijeme trochou vína, přidáme cuketu a nakonec trochu másla. Okraje papíru potřeme rozšlehaným vejcem, papilotu uzavřeme a spoje ještě potřeme vejcem. Přendáme na plech a vložíme do trouby předehřáté na 180 °C. Pečeme 10–12 minut.
03.Pokrm podáváme přímo v papilotě.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT