Pasta all’amatriciana
RECEPT TÝDNE
Riccardo Lucque

Pasta all’amatriciana

Pasta all’amatriciana – tradiční italský recept z města Amatrice s guanciale, rajčaty a pecorinem. Objevte chuť římské kuchyně s Riccardem Lucquem.

UKÁZAT RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

kuchyne lidlu

STAŇTE SE V KUCHYNI MISTRY

Kulinářská akademie Lidlu - to jsou speciální recepty šéfkuchaře Romana Pauluse a edukativní škola vaření.
Z našich videí pochopíte jak základní kuchyňské techniky, tak i plně profesionální postupy.

SLADKÁ INSPIRACE

V Lidl cukrárně podáváme recepty na skvělé dorty, koláče, zákusky, cukroví a další moučníky. Nabízíme k dokonalosti dotažené klasiky i precizní návody na dezerty, které jste dosud jen obdivovali ve vitrínách.

VŠECHNY RECEPTY
Šťavnatý jablečný koláč s karamelem
Roman Paulus

Šťavnatý jablečný koláč s karamelem

MAGAZÍN KUCHYNĚ LIDLU

Prosciutto: jak dobře ho znáte?
DOPORUČUJEME

Prosciutto: jak dobře ho znáte?

Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku při přípravě jarního občerstvení.

PŘEČÍST ČLÁNEK
Kuchyňská ruleta Kuchyňská ruleta

Baví vás vaření, ale nebaví vás vybírat v nepřeberném množství receptů? Nechte za sebe rozhodnout náhodu!
Kuchyňská ruleta vám sama vybere, co budete dneska vařit.

NECHÁM SE PŘEKVAPIT

NEJOBLÍBENĚJŠÍ RECEPTY ZA POSLEDNÍCH 14 DNÍ

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.