Pokud máte chuť na něco sladkého, nechte se svést čokoládovými dezerty! Čokoládový puding určitě zachutná velkým i malým. Nejenže báječně chutná, ale okouzluje i svou sytou barvou hořké čokolády. Recept na lanýžové bonbóny z bílé čokolády věnujeme všem, kteří mají rádi jemnější a lehčí chuť. Bílá čokoláda se strouhaným kokosem výborně ladí. Jejich dokonalý vzhled způsobí, že je můžete servírovat jako vybraný dezert k malému šálku espressa. Oproti tomu čokoládové suflé podle Markéty Krajčovičové je tvořeno velkým sladkým srdcem uvnitř malé bábovičky. Který z uvedených čokoládových dezertů bude nejvíce chutnat Vám?
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…
Kapky tuku, co v ohni syčí, měnící se tvar a nakonec křupnutí opečené kůrky a lahodná chuť, která se rozvine na jazyku. K tomu krajíc chleba a trocha…