Je všeobecně známo, že ovoce a zelenina jsou zdraví prospěšné potraviny. Ve skutečnosti ale většinou doopravdy nevíme, jaké blahodárné účinky mají jednotlivé druhy ovoce a zeleniny na náš organismus. Nevíme také, odkud pochází, jak je správně připravit a jaké druhy můžeme najít na obchodních regálech. Všechny tyto informace a vědomosti jsme posbírali za Vás a zpracovali je do podoby Encyklopedie ovoce a zeleniny.
V naší Encyklopedii najdete různé zajímavosti, doporučení a informace o vitamínech obsažených v jednotlivých druzích ovoce a zeleniny. Kromě toho zde také najdete informace týkající se například kalorických hodnot, obsahu bílkovin, tuku a uhlovodanů.
Zajímá Vás, která zelenina obsahuje stejné množství vápníku jako sklenice mléka nebo které ovoce je vhodné pro diabetiky? Všechno, co chcete vědět o ovoci a zelenině najdete na jednom místě, a to na Kuchynelidlu.cz – v Encyklopedii ovoce a zeleniny!
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…