Kuchyně
Francouzská
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
45 min.
Obtížnost
Začátečník
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
1 272 kJ / 304 kcal
Bílkoviny
8,30 g
Tuky
13,00 g
Vláknina
6,50 g
Sůl
2,90 g
Sacharidy
40,60 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.V rozehřátém hrnci s trochou olivového oleje orestujeme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme syrovou řepu nakrájenou na kostičky, osolíme, opepříme, přidáme kmín a krátce orestujeme. Zastříkneme octem, necháme provařit, podlijeme jablečnou šťávou a zeleninovým vývarem a vaříme pod pokličkou doměkka (30 – 40 minut). Poté rozmixujeme, přelijeme do rendlíku, ohřejeme a případně ještě dochutíme.
02.Kozí sýr smícháme s jogurtem a křenem, opepříme a přidáme nasekanou listovou petržel.
03.Polévku podáváme do hlubokého talíře, doprostřed dáme kozí sýr s jogurtem a křenem a ozdobíme kostičkami vařené nebo marinované červené řepy, kostičkami jablka, krutonky z bílého pečiva a snítkou listové petržele.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT