Roman Paulus a Marcel Ihnačák - dva vynikající kuchaři, dva pohledy na kuchyni. Při hledání nových chutí procestovali kus světa. Mnoho toho viděli, spoustu toho ochutnali. A teď také vaří pro Vás. Speciálně pro Vás, abyste se s nimi mohli vydat na kulinářskou cestu. Sledujte nás každý týden a hlasujte pro vybraná jídla - ať vyhraje ten lepší!
Jací jsou? Jak vaří? Brzy se dozvíte více!
Ovoce, které považujeme za zeleninu: rajská jablíčka jsou nezbytnou součástí naší kuchyně. Ale nebylo tomu tak vždy!
Listová zelenina je ideální letní surovinou. Vrcholí její sezóna, takže je šťavnatá, voňavá a plná chuti. Pojďme si ji proto blíže představit.
Když se řekne „Wagyu“, většině milovníků masa se okamžitě vybaví synonymum pro luxus, jemnost a neuvěřitelnou chuť. Toto japonské hovězí maso, známé…