Roman Paulus
Doba přípravy1 hod.

Marinovaná červená řepa s kozím sýrem

Nelze v poslední době najít oblíbenější předkrm než carpaccio z červené řepy. Roman Paulus pro Vás připravil varianci na tento populární recept. Červenou řepu doplnil karamelizovanými jablky a čerstvým kozím sýrem. Chuť tohoto předkrmu doladí ještě rukola a dresink z vinného octa, medu a kousky kešu oříšků. Tento předkrm můžete klidně servírovat také jako salát.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP

Do pánve dáme cukr a necháme zkaramelizovat. Přidáme na kousky nakrájená jablka, orestujeme a podlijeme bílým vínem. Vařenou nebo pečenou červenou řepu nakrájíme na čtvrtky. Připravíme dresink - k orestovaným kešu oříšků přidáme med, červený vinný ocet, sůl a pepř. Na talíři servírujeme kousky červené řepy, jablek a kozí sýr. Přelijeme dresinkem a ozdobíme rukolou.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.