Kůra z citrusových plodů
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Citronová, pomerančová nebo limetková kůra dodají neobvyklou chuť a aroma nejen dezertům, ale rovněž masitým pokrmům, mořským plodům nebo zeleninovému kari. Na kůru z citrusových plodů můžete použít běžné struhadlo nebo také speciální nástroj, tzv. zester. Kůru můžete kandovat nebo karamelizovat. Jak se to dělá, Vám ukáže Roman Paulus.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo