Nevěříte, že spojení tvarohu a citrónu může být ideální? Vyzkoušejte nejnovější recept Markéty Krajčovičové na tvarohovo-citrónový dezert a přesvědčíte se sami. Jeho chuť Vás určitě příjemně překvapí a získá si Vás i svou jemnou konzistencí. Podívejte se na naše video, přichystejte si všechny suroviny a pusťte se do pečení!
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…