Nevěříte, že spojení tvarohu a citrónu může být ideální? Vyzkoušejte nejnovější recept Markéty Krajčovičové na tvarohovo-citrónový dezert a přesvědčíte se sami. Jeho chuť Vás určitě příjemně překvapí a získá si Vás i svou jemnou konzistencí. Podívejte se na naše video, přichystejte si všechny suroviny a pusťte se do pečení!
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…