Protože začíná sezóna čerstvého ovoce, připravila pro Vás Markéta Krajčovičová recept na dezert s voňavými broskvemi. Jednotlivé vrstvy řezů jsou proložené krémem a ovocem. Díky radám naší cukrářky budete mít jistotu, že se Vám zákusek zaručeně povede. Přichystejte si všechny potřebné suroviny a připravte si pravý domácí zákusek, který zachutná Vám i Vašim blízkým!
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.
Beránek patří na velikonoční stůl stejně jako malovaná vajíčka nebo mazanec. Než si na něm pochutnáte, užijte si pastvu pro oči. Kromě tradičního…
Hledáte inspiraci, co upéct na Velikonoce? Vyzkoušet můžete sladké pečivo, které se tradičně připravuje v evropských zemích během tohoto svátečního…