Ananas "sous-vide"
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Francouzská

doba přípravy

Doba přípravy

2 hod.

obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Pokud chcete připravit šťavnatou rybu nebo maso, použijete metodu sous-vide. Ta se ovšem skvěle hodí i k přípravě ovoce. V tomto triku Vám Roman Paulus ukáže, že k tomuto účelu se skvěle hodí všemi oblíbený ananas. Díky marinádě a vaření při nízké teplotě zůstane ananas šťavnatý a plný chutí. Podávat jej můžete se vším, na co máte chuť, nejlepší je však se šlehačkou nebo zmrzlinou.

Tagy

Kulinářská akademie

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo