Tvaroh je oblíbenou přísadou krémových dezertů a zákusků. Markéta Krajčovičová Vám tento týden ukáže, jak si z něj připravit skvělý dezert s příchutí kávy. Základ tvoří mramorový piškot s mletou kávou, na který patří krém – rovněž s kávovou příchutí, čerstvé ovoce a pár osvěžujících lístků máty. Toto spojení tvarohu a kávy si určitě oblíbíte!
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…