Tvaroh je oblíbenou přísadou krémových dezertů a zákusků. Markéta Krajčovičová Vám tento týden ukáže, jak si z něj připravit skvělý dezert s příchutí kávy. Základ tvoří mramorový piškot s mletou kávou, na který patří krém – rovněž s kávovou příchutí, čerstvé ovoce a pár osvěžujících lístků máty. Toto spojení tvarohu a kávy si určitě oblíbíte!
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…