Tvaroh je oblíbenou přísadou krémových dezertů a zákusků. Markéta Krajčovičová Vám tento týden ukáže, jak si z něj připravit skvělý dezert s příchutí kávy. Základ tvoří mramorový piškot s mletou kávou, na který patří krém – rovněž s kávovou příchutí, čerstvé ovoce a pár osvěžujících lístků máty. Toto spojení tvarohu a kávy si určitě oblíbíte!
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…