Stává se, že nás v zimě přepadne chuť na zralé ovoce. Proto přijde vhod náhradní varianta v podobě mraženého ovoce, které je právě v Lidlu za akční cenu a stało se základem pro nejnovější recept Markéty Krajčovičové. Část mražené lesní směsi smíchala s připraveným kakaovým těstem, zbylou část povařila s cukrem a medovou slivovicí, a vytvořila aromatickou omáčku. Ke moučníku připravila rovněž druhou omáčku z bílé čokolády a smetany. Docílila tak zajímavé struktury a pestré chuti. Vyzkoušejte také tento recept a napište nám, jak se Vám povedl.
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…