Stává se, že nás v zimě přepadne chuť na zralé ovoce. Proto přijde vhod náhradní varianta v podobě mraženého ovoce, které je právě v Lidlu za akční cenu a stało se základem pro nejnovější recept Markéty Krajčovičové. Část mražené lesní směsi smíchala s připraveným kakaovým těstem, zbylou část povařila s cukrem a medovou slivovicí, a vytvořila aromatickou omáčku. Ke moučníku připravila rovněž druhou omáčku z bílé čokolády a smetany. Docílila tak zajímavé struktury a pestré chuti. Vyzkoušejte také tento recept a napište nám, jak se Vám povedl.
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.