Marcel Ihnačák
Doba přípravy15 min.

Jak připravit křupavou drobenku?

Křupavé kousky pečiva s česnekem a čerstvými bylinkami obohatí chuť nejednoho jídla.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP

Křupavé kousky pečiva s česnekem a čerstvými bylinkami obohatí chuť nejednoho jídla. Můžete jimi například zapékat maso, přidat do salátů nebo krémových polévek. Příprava posypu je velmi jednoduchá - stačí pár surovin... Ale o tom Vám už více řekne Marcel Ihnačák ve svém videu.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU