
podívejte se na video
27. listopadu 2013
Blog
Jak připravit křupavou drobenku?
Zapojte se do diskuze
Křupavé kousky pečiva s česnekem a čerstvými bylinkami obohatí chuť nejednoho jídla. Můžete jimi například zapékat maso, přidat do salátů nebo krémových polévek. Příprava posypu je velmi jednoduchá - stačí pár surovin... Ale o tom Vám už více řekne Marcel Ihnačák ve svém videu.
Komentáře (2)
kuchynelidlu.cz
přidáno před 1991 dny
Dobrý den, Veroniko, jak je uvedeno v textu pod videem - křupavá drobenka lze použít především do zapečených mas, zeleninových salátů, ale i do krémových polévek. Ať Vám chutná!
odpověď
Veru
přidáno před 1992 dny
Dobrý den, k čemu prosím tato "drobenka" slouží? Do jakého jídla např. přidat? Děkuji
odpověď
zobrazit vše