
podívejte se na video
Historie bešamelu sahá až do 17. století, kdy ho údajně vymyslel francouzský úředník - Louis de Béchameil. Tato oblíbená omáčka se dodnes používá k zapékání jídel nebo jako základ jiných omáček. Jeho příprava, navzdory všeobecnému názoru, není vůbec složitá. Marcel Ihnačák Vám názorně ukáže, jak v několika krocích připravit lahodnou bešamelovou omáčku.
Komentáře (3)
Bubulka
přidáno před 674 dny
Prekvapujúci koniec videa prišiel na môj vkus prirýchlo. Nevedela som od úžasu čo skôr, či sa parádne rozčúliť alebo smiať sa na najhoršom videu roka. Ako urobiť hladký bešamel v podaní majstra kuchára ? No predsa bešamel precediť! Zbavíte sa hrudiek múky pod zámienkou odstránenia celých kusov cesnaku a vetvičiek tymiánu. Cesnak sa ale aj tak rozvarí, tak zostáva už len kostrnka tymiánu. No ale tých múčnych hrudiek tam bolo požehnane... Odteraz som pyšná na moje polievky so zásmažkou, omáčky či bešamel. Sú krásne hladké a nepotrebujem sitko. Ale neprezradím metódu. Mediálni majstri kuchári si za svoje rady či "rady" nechávajú platiť, tak prečo by som ja mala rozdávať múdra zadarmo...
odpověď
kuchynelidlu.cz
přidáno před 1505 dny
Dobrý den, každé video vyžaduje tzv. "Flash Player". Jeho užívání by nemělo být nebezpečné. V případě přetrvávajících komplikací při spouštění videí se na nás obraťte. Děkujeme.
odpověď
host
přidáno před 1509 dny
Video nejde spustit. Vyžaduje nebezpečný Flash Player
odpověď
zobrazit vše