Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Domácí vanilkový cukr

Blog

Domácí vanilkový cukr

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Vanilkový cukr se výborně hodí do koláčů, zákusků nebo jiných dezertů. Vanilkové aroma dodává během pečení jedinečnou chuť a vůni. A na domácí vanilkový cukr Vám stačí jenom obyčejný cukr a vanilkové lusky. Tak rychle do toho.

Komentáře (6)

  • Václav Merhaut

    Václav Merhaut
    přidáno před 1511 dny
    Dalo by se říci že úplně stejně připravuje vanilkový cukr u Jamie Oliver. Jen ona tam dává ty lusky 4 a prosívá to a mixuje na jemno úplně.

    odpověď

  • Aneta Vagalová

    Aneta Vagalová
    přidáno před 1514 dny
    také nechápu, proč špinit misku,když to stačí protřepat ve sklenici. Znám způsob, kdy se lusk jen na provonění vloží do cukru nebo se z něj vyškrábne vnitřek. Ale tak proč nezkusit i tento způsob. Každý má svoje tipy :)

    odpověď

  • host Michaela

    host Michaela
    přidáno před 1685 dny
    Reaguji na předchozí komentáře, zkrátka to dělá svým způsobem a když jste to samotné nevyzkoušely, vaše kritika není na místě ;)

    odpověď

  • host Helena

    host Helena
    přidáno před 1687 dny
    Cukr s vanilkou stačí nasypat do sklenice k cukru a ve sklenici zamíchat. Je zbytečné míchat v misce a pomocí trychtýře sypat zpět do sklenice. Markéta dělá skoro vše podle hesla "Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě"

    odpověď

  • hostVanilka

    hostVanilka
    přidáno před 1688 dny
    Kdo to kdy viděl aby se lusk mixoval takhle.Z lusku se vyškrábne jen vnitřek a né takhle.Vždyť ta matla neumí ani pořádný dort a bude poučovat jak dělat vanilkový cukr.Myslím,že Lídl přestřelil zrovna jak Prima Love.

    odpověď

  • Hartmanová

    Hartmanová
    přidáno před 1689 dny
    Obdobně připravovaný vanilkový cukr používám již řadu let. Mohu je vřele doporučit, zejména mladým hospodyňkám.

    odpověď

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.