Co a jak špikovat?
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

1 hod.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Víte, jak chutná špikované maso? Roman Paulus Vám prozradí trik, co je třeba udělat, aby maso nebylo suché, ale šťavnaté a voňavé.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Víte, jak chutná špikované maso? Roman Paulus Vám prozradí trik, co je třeba udělat, aby maso nebylo suché, ale šťavnaté a voňavé. Prohlédněte si video, ve kterém se dozvíte co a jak špikovat! Jste zvědaví?

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo