Roman Paulus
Doba přípravy1 hod.

Co a jak špikovat?

Víte, jak chutná špikované maso? Roman Paulus Vám prozradí trik, co je třeba udělat, aby maso nebylo suché, ale šťavnaté a voňavé.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP

Víte, jak chutná špikované maso? Roman Paulus Vám prozradí trik, co je třeba udělat, aby maso nebylo suché, ale šťavnaté a voňavé. Prohlédněte si video, ve kterém se dozvíte co a jak špikovat! Jste zvědaví?

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU