Studená melounovo-jahodová polévka

Studená melounovo-jahodová polévka
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
počet porcí

Počet porcí

4 porce

doba přípravy

Doba přípravy

20 min.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

.

Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 4 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 200 g jahod
  • 600 g červeného melounu
  • 0,5 hrsti čerstvé bazalky
  • 1 × hrst čerstvé máty
  • 4 × lžíce citronové šťávy
  • 3 × lžíce medu Marlene
  • 200 g zrajícího sýra ve slaném nálevu Eridanous

Orientační nutriční hodnoty

Energie

1 037 kJ / 247 kcal

Bílkoviny

8,60 g

Tuky

11,00 g

Vláknina

1,90 g

Sůl

1,30 g

Sacharidy

32,00 g

Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Postup

POTŘEBUJEME

  • tyčový mixér

01.Omyté jahody, na menší kousky nakrájenou dužinu melounu zbavenou jadérek, lístky čerstvé bazalky a máty (pár odložíme na ozdobu) rozmixujeme tyčovým mixérem dohladka. Ochutíme citronovou šťávou a medem a vložíme na několik hodin do chladničky.

02.Polévku servírujeme s rozdrobeným sýrem a lístky čerstvé máty.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo