Jak vykostit vařenou nebo pečenou rybu

play Přehrát video recept
Jak vykostit vařenou nebo pečenou rybu
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
obtížnost

Obtížnost

Pokročilý

Vařená nebo pečená ryba se vykosťuje jinak než syrová. Je zapotřebí preciznější postup a trpělivost, protože maso je mnohem jemnější. Stačí se ale podívat, jak to dělá Roman Paulus, a nebudete mít s vykostěním žádný problém.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo