Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
25 min.
Energie
2 533 kJ / 612 kcal
Bílkoviny
23,00 g
Tuky
52,10 g
Vláknina
1,90 g
Sůl
4,30 g
Sacharidy
12,70 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Špejle namočíme alespoň na 1 hodinu do studené vody.
02.Klobásu nakrájíme na hrubší kolečka, slaninu na větší kostky, oloupanou cibuli na stejně velké kousky, poté střídavě napichujeme na špejle.
03.Koření smícháme v misce a posypeme připravené špízy ze všech stran. Grilujeme, dokud se slanina a klobása nepropečou dozlatova.
04.Podáváme se směsí salátů a octovou omáčkou.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT