Vykosťování kuřete
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

20 min.

obtížnost

Obtížnost

Pokročilý

Vykostění kuřete spočívá v oddělení masa od kosti a chrupavek tak, aby se přitom nepoškodilo a nenařízlo maso ani kůže. Roman Vám krok za krokem vysvětlí, jak to udělat, díky čemuž to bez problémů zvládnete i doma. Z kostí a vykrojených zbytků uvaříte výborný vývar, který bude dokonalým základem pro polévky a omáčky!

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo