Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Jak sebrat tuk z vývaru

Ačkoli víme, že tuk je nositelem chuti, ne vždy chceme, aby se stal dominující složkou. Příliš velké množství totiž způsobí, že jídlo je těžké a není tak chutné. Výrazný a lehký vývar je nezbytnou surovinou při vaření, můžete ho podávat jako polévku nebo použít jako základ do jiných pokrmů. Co ale udělat, když bude příliš tučný? Určitě ho nevyhazujte a nevařte nový. V Kulinářské akademii Lidlu se dozvíte, jak snadno a rychle odstranit přebytečný tuk z vývaru. Roman Paulus si pro vás ve svém videu připravil několik triků, jak zbavit vývar tuku a je jenom na vás, který z nich si vyberete.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.