Roman Paulus
Doba přípravy15 min.

Co je to konfitování?

Konfitování je starý způsob přípravy masa. V době, kdy ještě nebyly ledničky, se tato metoda používala za účelem konzervování.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP

Konfitování je starý způsob přípravy masa. V době, kdy ještě nebyly ledničky, se tato metoda používala za účelem konzervování. Výhodou je také, že maso zůstává šťavnaté a nevysychá jako během pečení. Pokud chcete vědět, jak na to, poslechněte si Romana!

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU